Ποιοι ειμαστε

Το Κτήμα Βασιληά αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση. Αρχή μας είναι η ποιότητα! Στο Κτήμα Βασιληά η πρώτη ύλη παράγεται στο περιβόλι μας και στο στάβλο μας ή από ντόπιους παραγωγούς, μεταποιείται στην κουζίνα μας και ταξιδεύει…. από τη ντόπια γη στο πιάτο σας!

Για να πετύχουμε το σκοπό μας, δηλαδή για να μπορέσουμε να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες, άριστο προϊόν, αλλά σε τιμές λογικές και περιβάλλον φιλικό & φιλόξενο, ήταν αναγκαίο το εγχείρημα να γίνει κοινό και να το αγαπήσουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο, το Κτήμα Βασιληά γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στη θαλπερή αγκαλιά της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Όταν το ζευγάρι Παράκατη, ο Γιάννης και η Ελένη, εμπνεύστηκαν τη δημιουργία ενός τέτοιου χώρου, δεν μπορούσαν να φανταστούν τον κόπο, την εργασία και την προσωπική θυσία που θα απαιτούσε εκ μέρους τους. Όπως επίσης δεν μπορούσαν να φανταστούν την τόσο μεγάλη θετική απήχηση που θα είχε με τους καταναλωτές του νομού μας. Την επιχείρηση συνεχίζουν πια η Ελένη με τα παιδιά της. Χάρη στη δύναμη της οικογένειας, ένα μικρό επιχειρηματικό όνειρο, μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και για την προτίμησή σας.